Recenzii Credit Prime, pareri si avantajele unui credit cu buletinul

Rated 4.1 out of 5
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1,19% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

Credit Prime este o companie ce ofera servicii financiare printr-o metoda simpla si foarte rapida. Este nevoie doar de copia actului de identitate, dar si de o dovada a venitului lunar. Aceasta dovada poate sa fie sub forma unui extras de cont, a unui fluturas de salariu, a unui talon de pensie sau a unei adeverinte. Nu conteaza care dintre aceste documente. Important este sa reiasa din el venitul lunar al clientului.

Dupa ce solicitarea imprumutului a fost confirmata, banii vor fi transferati. Clientul va putea intra in posesia imprumutului prin urmatoarele modalitati de primire a banilor:

Pentru a intra in posesia banilor, clientii vor trebui sa transmita prin e-mail sau prin telefon suma dorita ce urmeaza sa fie transferata din totalul aprobat.

In ceea ce priveste transferul pe card, acesta se poate efectua doar in zilele lucratoare. Credit Prime nu va solicita costuri suplimentare, insa exista banci care pot avea diverse comisioane cand vine vorba de incasare in contul curent. Totul depinde de planul lor tarifar.

Cine poate aplica pentru un imprumut la Credit Prime?

Persoanele care au varsta cuprinsa intre 22-70 de ani pot solicita un imprumut la Credit Prime. De asemenea, este important ca persoanele care aplica pentru un imprumut sa aiba un venit lunar constant. Altfel nu vor fi eligibili.

Aplicatiile pentru imprumuturi sunt foarte bine analizate, iar in functie de corectitudinea informatiilor introduse si a documentelor trimise de catre client se va aproba sau nu imprumutul. Daca informatiile furnizate se considera a fi eronate, atunci solicitarea va fi respinsa.

Cei care sunt vechi clienti Credit Prime si au istoric pozitiv, nu vor intampina probleme atunci cand vor sa apeleze din nou la serviciile companiei. Plata sumelor datorate trebuie facuta la timp.

Cum soliciti un nou credit la Credit Prime?

Este foarte simplu. Clientii pot apela la Credit Prime ori de cate ori au o urgenta financiara. Procesul este destul de rapid. Se va trimite o noua cerere de credit de catre client. Cu fiecare nou imprumut, clientii vor avea si mai multe avantaje, in special in ceea ce priveste dobanda. Aceasta va fi din ce in ce mai mica, chiar daca sumele solicitate vor fi mari.

Pentru clientii vechi, procedura de aplicare pentru un nou imprumut este simplificata. Online, cererea pentru un nou credit se poate realiza prin doar doua click-uri. Cei ce aleg Credit Prime se vor bucura de servicii rapide si avantajoase.

Date de contact Credit Prime

Rated 5 out of 5
decembrie 4, 2023

Recomand cu toata increderea! Am avut cea mai linistita experienta cu Credit Prime, a fost mai usor ca la amanet sau un credit la banca.

Narcisa
Rated 4 out of 5
noiembrie 15, 2023

M-a ajutat sa scap de o situatie neprevazuta si am avut noroc sa prind dobanda 0 ca prim credit. Recomand

Silvia
Rated 5 out of 5
octombrie 20, 2023

Pentru al doilea credit pe care l-am facut nu pot sa spun ca a fost ceva iesit din comun, am avut dobanda destul de mica datorita faptului ca suma a fost modesta.

David Ionescu
Rated 3 out of 5
septembrie 29, 2023

Nu recomand asa ceva, daca iei o suma mai mare mori platind dobanda

Radu
Rated 5 out of 5
septembrie 7, 2023

Pentru primul meu credit pe care l-am avut a fost o experienta placuta. Mi-a fost frica sa fac credit la banca mai ales ca am vazut ce dobanda este la banca. Recomand Credit prime

Simona