Recenzii Credit Prime, pareri si avantajele unui credit cu buletinul

Rated 4.1 out of 5
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1,19% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
24 de luni PERIOADA

Credit Prime este o companie ce ofera servicii financiare printr-o metoda simpla si foarte rapida. Este nevoie doar de copia actului de identitate, dar si de o dovada a venitului lunar. Aceasta dovada poate sa fie sub forma unui extras de cont, a unui fluturas de salariu, a unui talon de pensie sau a unei adeverinte. Nu conteaza care dintre aceste documente. Important este sa reiasa din el venitul lunar al clientului.

Dupa ce solicitarea imprumutului a fost confirmata, banii vor fi transferati. Clientul va putea intra in posesia imprumutului prin urmatoarele modalitati de primire a banilor:

Pentru a intra in posesia banilor, clientii vor trebui sa transmita prin e-mail sau prin telefon suma dorita ce urmeaza sa fie transferata din totalul aprobat.

In ceea ce priveste transferul pe card, acesta se poate efectua doar in zilele lucratoare. Credit Prime nu va solicita costuri suplimentare, insa exista banci care pot avea diverse comisioane cand vine vorba de incasare in contul curent. Totul depinde de planul lor tarifar.

Cine poate aplica pentru un imprumut la Credit Prime?

Persoanele care au varsta cuprinsa intre 22-70 de ani pot solicita un imprumut la Credit Prime. De asemenea, este important ca persoanele care aplica pentru un imprumut sa aiba un venit lunar constant. Altfel nu vor fi eligibili.

Aplicatiile pentru imprumuturi sunt foarte bine analizate, iar in functie de corectitudinea informatiilor introduse si a documentelor trimise de catre client se va aproba sau nu imprumutul. Daca informatiile furnizate se considera a fi eronate, atunci solicitarea va fi respinsa.

Cei care sunt vechi clienti Credit Prime si au istoric pozitiv, nu vor intampina probleme atunci cand vor sa apeleze din nou la serviciile companiei. Plata sumelor datorate trebuie facuta la timp.

Cum soliciti un nou credit la Credit Prime?

Este foarte simplu. Clientii pot apela la Credit Prime ori de cate ori au o urgenta financiara. Procesul este destul de rapid. Se va trimite o noua cerere de credit de catre client. Cu fiecare nou imprumut, clientii vor avea si mai multe avantaje, in special in ceea ce priveste dobanda. Aceasta va fi din ce in ce mai mica, chiar daca sumele solicitate vor fi mari.

Pentru clientii vechi, procedura de aplicare pentru un nou imprumut este simplificata. Online, cererea pentru un nou credit se poate realiza prin doar doua click-uri. Cei ce aleg Credit Prime se vor bucura de servicii rapide si avantajoase.

Date de contact Credit Prime

Rated 5 out of 5
September 7, 2023

Pentru primul meu credit pe care l-am avut a fost o experienta placuta. Mi-a fost frica sa fac credit la banca mai ales ca am vazut ce dobanda este la banca. Recomand Credit prime

Simona
Rated 3 out of 5
August 22, 2023

La primul credit a fost super bine, nu am ce sa reprosez. La al doilea in schimb m-am trezit la realitate si am aflat pe propria piele cat de mult se plateste doar pentru dobanda. Abia am reusit sa scap de credit si pot sa spun ca nu o sa mai apelez la genul acesta de finantari.

Radu
Rated 4 out of 5
August 8, 2023

Tocmai ce am terminat primul credit si vreau sa mentionez ca experianta mea a fost una cat se poate de normala. Am aplicat pentru o suma mai mica in jur de 1000 lei si dupa achitarea creditului consider ca este la fel ca la un amanet. Banii i-am primit in cateva minute deci aproape pe loc si mi-a placut modul in care agentii de credit iti explica toate detaliile.

Lavinia
Rated 3 out of 5
July 25, 2023

Sunt putin dezamagit de serviciile oferite la al doilea credit, pentru un credit de 2000 lei + am avut dobanda destul de mare. Norocul meu a fost ca am platit anticipat din credit ca altfel era grav.

Marius
Rated 4 out of 5
June 26, 2023

Am aplicat pentru un credit de 2500 lei si am primit banii relativ repede. Am ales Credit Prime mai mult pentru ca avea dobanda 0% pentru primul credit. Chiar recomand.

Florin