ViaConto

4.3 rating
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA

Viaconto este o institutie financiara nebancara care ofera servicii financiare fara licente bancare. Procesul de aplicare pentru un imprumut la Viaconto este unul foarte simplu. Acesta presupune completarea online a unui formular prin care se solicita o suma de bani. Procesul este rapid. Este foarte important ca toti pasii din formular sa fie completati corespunzator, iar termenii si conditiile sa fie acceptate de catre solicitant.

Cerintele pentru a putea primi un imprumut Viaconto

In primul rand este foarte important ca solicitantul sa aiba resedinta in Romania. In al doilea rand conteaza si varsta. Cei ce pot solicita un imprumut la Viaconto trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani. De asemenea, este necesar ca solicitantul sa dovedeasca faptul ca are un venit lunar si ca nu are datorii active.

Clientii ce doresc un credit de la Viaconto trebuie sa aiba un cont bancar valabil, sa aiba un card activ si sa utilizeze bineinteles serviciul de internet banking.

Cum isi primesc banii clientii care fac credite?

Daca solicitarea clientului a fost aprobata, acesta va primi banii in scurt timp in contul sau bancar. Toate transferurile au loc in decursul intervalului 09:00-18:00, de luni pana vineri. Daca cererea a fost completata in afara programului, atunci aceasta va fi procesata in urmatoarea zi.

Cei interesati de obtinerea unui credit ViaCOnto vor putea observa ca solicitarea este foarte simpla:

Pentru cei care nu au un salariu si doresc sa solicite un imprumut, Viaconto este cea mai buna solutie. Se poate solicita un imprumut doar daca persoana in cauza are venituri periodice, cum ar fi pensia sau chiar si indemnizatia de somaj. Important este ca aceste venituri sa existe.

In ceea ce priveste data scadentei lunare, aceasta poate fi schimbata, fara taxe in plus pe care clientul sa le suporte. Cu toate acestea, daca suma minima nu este platita la termen, pentru fiecare intarziere va fi platita o penalitate de 1.2%.

Date de contact

3.0 rating
October 11, 2022

mi-a dat eroare calculatorul, cand sa vorbesc cu ei pe chat, am pierdut conexiunea. pana la urma m-a sunat o doamna, m-a lamurit si am luat creditul. greu…

stefania
4.0 rating
August 5, 2022

Dobanda pare mare, dar daca tinem cont ca suma imprumutata e mica si restituita rapid, atunci nu e chiar asa rau. E in regula.

Tina Matache
5.0 rating
June 29, 2022

Am avut o urgenta si pe termen scurt Viaconto a fost solutia buna

Teodor F.
5.0 rating
May 26, 2022

din ce am comparat ca oferte adica, e cel mai tare ifn, asa ca am ales sa iau credit de la viaconto, procesul a mers bine, recomand.

mirela