Recenzii ViaConto, pareri si avantajele unui credit cu buletinul

Rated 3.9 out of 5
4000 RON DE LA 200 PANA LA
1% pe zi DOBANDA
30 de minute APROBARE IN MAXIM
1% dobanda PRIMUL CREDIT
60 de luni PERIOADA
Rated 3.9 out of 5

Viaconto este o institutie financiara nebancara care ofera servicii financiare fara licente bancare. Procesul de aplicare pentru un imprumut la Viaconto este unul foarte simplu. Acesta presupune completarea online a unui formular prin care se solicita o suma de bani. Procesul este rapid. Este foarte important ca toti pasii din formular sa fie completati corespunzator, iar termenii si conditiile sa fie acceptate de catre solicitant.

Cerintele pentru a putea primi un imprumut Viaconto

In primul rand este foarte important ca solicitantul sa aiba resedinta in Romania. In al doilea rand conteaza si varsta. Cei ce pot solicita un imprumut la Viaconto trebuie sa aiba varsta cuprinsa intre 20 si 70 de ani. De asemenea, este necesar ca solicitantul sa dovedeasca faptul ca are un venit lunar si ca nu are datorii active.

Clientii ce doresc un credit de la Viaconto trebuie sa aiba un cont bancar valabil, sa aiba un card activ si sa utilizeze bineinteles serviciul de internet banking.

Cum isi primesc banii clientii care fac credite?

Daca solicitarea clientului a fost aprobata, acesta va primi banii in scurt timp in contul sau bancar. Toate transferurile au loc in decursul intervalului 09:00-18:00, de luni pana vineri. Daca cererea a fost completata in afara programului, atunci aceasta va fi procesata in urmatoarea zi.

Cei interesati de obtinerea unui credit ViaCOnto vor putea observa ca solicitarea este foarte simpla:

Pentru cei care nu au un salariu si doresc sa solicite un imprumut, Viaconto este cea mai buna solutie. Se poate solicita un imprumut doar daca persoana in cauza are venituri periodice, cum ar fi pensia sau chiar si indemnizatia de somaj. Important este ca aceste venituri sa existe.

In ceea ce priveste data scadentei lunare, aceasta poate fi schimbata, fara taxe in plus pe care clientul sa le suporte. Cu toate acestea, daca suma minima nu este platita la termen, pentru fiecare intarziere va fi platita o penalitate de 1.2%.

Date de contact

Rated 4 out of 5
octombrie 31, 2023

Dobanda mi se pare cam mare, mi-am facut credit in functie de rata lunara sa nu depaseasca o anumita suma. Am primit o suma modesta cu care am reusit sa ma descurc.

Gabriel Savu
Rated 3 out of 5
septembrie 21, 2023

Trebuie sa aveti mare grija cand va faceti credit. Pentru sumele mari este destul de rau, va fi tot mai greu sa il achitati.

Pavel
Rated 4 out of 5
august 30, 2023

Nu pot sa spun ca merita sau nu, eu unul am apelat la ei pentru cateva zile si pentru o suma foarte mica, nu am simtit dobanda la adevaratul ei cost. Dar intr-adevar ar trebui sa iti faci bine calculele daca vrei sa intri in asa ceva

Florin
Rated 5 out of 5
iunie 19, 2023

O vecina mi-a recomandat sa fac credit la ViaConto atunci cand am nevoie de bani. Speram sa nu fie nevoie desi am apelat la ei si chiar a fost o alegere foarte buna. Creditul a fost mic si m-am descurcat cu el destul de bine. Finantarea am primit-o in cateva minute si dobanda a fost mai mica decat ma asteptam.

Daniela P.
Rated 5 out of 5
iunie 15, 2023

Am avut primul meu credit pe care l-am facut vreodata pentru o suma modesta si chiar am ramas surprinsa, nu a fost deloc rau. Ma asteptam sa fie greu sa dau banii inapoi dar chiar a fost totul lejer. Cred ca aceasta experienta este bine venita si sper ca pe viitor sa nu mai fie nevoie de alta. Felicitari Via Conto, sunteti buni.

Claudia