Recenzii VivaCredit, pareri si avantajele unui credit cu buletinul

Rated 3.9 out of 5
2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA
Rated 3.9 out of 5

Viva Credit este o institutie financiar nebancara de la care se poate obtine o linie de credit, ce presupune o suma intre 100-2000 de lei, in doar cateva ore. Clientii pot sa utilizeze doar cat au nevoie din suma pusa la dispozitie de Viva Credit.

Pentru a solicita un astfel de credit exista cateva cerinte generale care trebuie indeplinite:

Cum functioneaza imprumutul?

Pentru inceput, clientii vor completa un formular online, care dureaza doar cateva minute. Clientul va primi raspunsul solicitarii in decurs de 15 minute, iar in 2 ore vor intra si banii pe card. Este important ca banii sa fie transferati din contul de client pe card. Avantajul este ca se va plati dobanda doar pentru banii care se folosesc.

Dobanda este de 1.2%. Se aplica la suma utilizata. Cei ce solicita un credit pentru prima data, vor avea o dobanda de 0.0% in primele 30 de zile. Spre exemplu, unui client i s-a aprobat un credit de 2000 de lei. Clientul a utilizat din aceasta suma 500 de lei. La termenul de scadenta, clientul va plati dupa 10 zile suma de 500 de lei + 60 de lei dobanda, ceea ce inseamna ca dobanda este de 6 lei/zi. Acest credit online nu presupune comisioane.

Cerinte generale pentru un imprumut la Viva credit

Date de contact Viva Credit:

Rated 5 out of 5
mai 14, 2024

Recomand acest credit la toate persoanele care au nevoie de niste bani in situatii de urgenta. Daca aveti norocul ca acesta sa fie primul credit puteti beneficia de dobanda 0. Am profitat si eu de aceasta dobanda cand am facut primul credit si pentru mine a fost de folos.

Geanina F.
Rated 5 out of 5
aprilie 23, 2024

O experienta excelenta alaturi de Viva credit. Nu am ales o suma foarte mare dar acum pot sa spun ca regret pentru ca puteam sa profit la maxim de acea dobanda de 0%.

Radu
Rated 5 out of 5
aprilie 9, 2024

Din cate am observat sunt oameni care au avut o experienta mai neplacuta cu acest credit. La mine a fost primul credit si nu am platit niciun leu in plus

Marius
Rated 4 out of 5
noiembrie 23, 2023

Apreciez implicarea agentilor de credit. Am achitat creditul foarte repede si am avut o dobanda mica.

Lilian
Rated 3 out of 5
octombrie 9, 2023

Norocul meu a fost ca am luat o suma foarte mica pentru al doilea credit pentru ca am simtit pe pielea mea ce inseamna 1.2%/zi. E durere mare, nu pot sa recomand

Ioana P.