Viva Credit

0.0 rating
2000 RON DE LA 100 PANA LA
1,2% pe zi DOBANDA
2 ore APROBARE IN MAXIM
0% dobanda PRIMUL CREDIT
12 luni PERIOADA

Viva Credit este o institutie financiar nebancara de la care se poate obtine o linie de credit, ce presupune o suma intre 100-2000 de lei, in doar cateva ore. Clientii pot sa utilizeze doar cat au nevoie din suma pusa la dispozitie de Viva Credit.

Pentru a solicita un astfel de credit exista cateva cerinte generale care trebuie indeplinite:

Cum functioneaza imprumutul?

Pentru inceput, clientii vor completa un formular online, care dureaza doar cateva minute. Clientul va primi raspunsul solicitarii in decurs de 15 minute, iar in 2 ore vor intra si banii pe card. Este important ca banii sa fie transferati din contul de client pe card. Avantajul este ca se va plati dobanda doar pentru banii care se folosesc.

Dobanda este de 1.2%. Se aplica la suma utilizata. Cei ce solicita un credit pentru prima data, vor avea o dobanda de 0.0% in primele 30 de zile. Spre exemplu, unui client i s-a aprobat un credit de 2000 de lei. Clientul a utilizat din aceasta suma 500 de lei. La termenul de scadenta, clientul va plati dupa 10 zile suma de 500 de lei + 60 de lei dobanda, ceea ce inseamna ca dobanda este de 6 lei/zi. Acest credit online nu presupune comisioane.

Cerinte generale pentru un imprumut la Viva credit

Date de contact Viva Credit:

There are no reviews yet. Be the first one to write one.